Tarieven

 

Uurtarief

Ik verricht mijn werkzaamheden tegen een afgesproken uurtarief. U betaalt hierbij (telkens) een voorschot en er wordt gedeclareerd op basis van het uurtarief. De hoogte van dit uurtarief wordt tijdens het intakegesprek met u afgesproken en is o.a. afhankelijk van de aard, het belang en de spoedeisendheid van uw zaak. 

 

De declaratie bestaat uit verschillende onderdelen, zoals het verschuldigde honorarium en verschotten (zoals deurwaarderskosten, uittrekselkosten, griffierechten en reiskosten).

 

Een vaste prijsafspraak

Tevens bestaat er in sommige gevallen de mogelijkheid tot het maken van een vaste prijsafspraak. U betaalt een vast totaalbedrag voor alle overeengekomen werkzaamheden.

 

Rechtsbijstandverzekering

Wellicht heeft u een rechtsbijstandverzekering en wenst u uw zaak door Juristenkantoor Provoost te laten behandelen. Dat zou tot de mogelijkheden kunnen behoren. U kunt bij uw rechtsbijstandsverzekeraar informeren of uw zaak onder de dekking van uw polis valt en of u uw zaak aan Juristenkantoor Provoost kunt uitbesteden. In beginsel zullen dan alle kosten (tot het kostenmaximum) door uw verzekeraar worden vergoed.

 

 

 

Algemene Voorwaarden Juristenkantoor Provoost
PDF – 175,9 KB 77 downloads

Bedrijfsgegevens

 

Juristenkantoor Provoost

Stationsweg 22H, 1441 EJ

Purmerend, Nederland

KVK nummer: 86902091

 

Contactgegevens

 

Tel: +31 (0) 6 81 17 50 65

Email: info@juristenkantoorprovoost.nl

www.juristenkantoorprovoost.nl

Volg ons